Kattenren zelf maken?
Wij bieden u de mogelijkheid.

Bent u opzoek naar een kattenverblijf voor in uw tuin of op uw balkon? Wij hebben de perfecte oplossing voor u en uw kat. De mogelijkheid is er om uw kattenren door ons bij u thuis te laten monteren, of een zelfbouwpakket te nemen. Wij leveren u dan al het materiaal zodat u uw eigen kattenren zelf in elkaar kunt zetten.

Een kattenren zelf maken kan door middel van ons zelfbouwpakket. Wij zorgen ervoor dat ons onderhoudsvrije aluminium perfect op maat aan u geleverd wordt zodat u alleen nog hoeft te monteren. Alles word bij dit “doe het zelf” pakket geleverd zoals het gaas, de deurtjes, bouwtekeningen, schroefjes etc.

In de rechter balk vindt u beoordelingen van mensen die u voor zijn gegaan! Wij zijn erg blij met de geweldige referenties die wij krijgen van onze vorige klanten over onze service en producten. Neem gerust een kijkje wat zij zeggen over de kattenrennen van PB Aluminium.

Bij ons kunt u zelf uw kattenren ontwerpen. Zo wordt uw kattenren persoonlijk en helemaal naar uw wensen en eisen gemaakt. Ton of een van onze andere collega’s kunnen de kattenren perfect op maat maken voor welke locatie dan ook. Zo heeft zowel u als uw kat altijd genot van ons product.

Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hebben de koffie voor u klaarstaan en u kunt na het maken van een afspraak altijd bij ons op de vestiging in Best langskomen. Wij hebben een prachtige showroom waar u alle mogelijkheden kunt bekijken.

Bekijk hier onze showroom!

Bezoeken uitsluitend na telefonische afspraak.

url

Wij zijn Prince en Grace

en onze baasjes Ton en Corina

hebben voor ons een mooie buitenren gemaakt.

Wilt u ook zo een mooie buitenren?

Onze baasjes maken ook graag

een kattenren voor uw kat(ten).


url

images