Hor raam detail foto van het aluminium frame en ons speciaal ontwikkeld kat proof gaas.

Hordeur katten.

Hordeuren zijn vaak lastig wanneer je kat of katten ook in huis zijn. Het kleinste nageltje tegen een normale hordeur en er zit een snee in het gaas van je deur. Wij hebben een product speciaal ontwikkeld voor een huishouden met kat(ten). Onze hordeuren hebben een aluminium frame en kat proof gaas. Dit gaas is vele male sterker dan normaal gaas en van hogere kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat uw kat niet zomaar er doorheen kan.

Het frame om het kat proof kattengaas is van onze hoge kwaliteit aluminium. Wij gebruiken dit aluminium ook in onze katten rennen. Het gebruik van aluminium geeft ons de zekerheid dat we een sterk frame hebben met toch een licht gewicht. Het lichte gewicht is met name fijn voor uw huishouden zodat uw deur eenvoudig open en dicht gaat.

Wij gaan uit met onze katten hor van een “normale” grootte kat. Wanneer het om een grotere kat dan normaal gesproken gaat verstevigen we de kat proof hordeur met extra hoekprofielen. Dit zorgt voor nog meer stevigheid. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons gerust mailen, wij komen dan zo snel mogelijk terug bij u met een voorstel.

Hordeur katten fotogalerij.

kattenren

Bekijk hier onze showroom!

U bent iedere zaterdag van

09:00 – 15:00 zonder afspraak welkom!

Maandag tot en met vrijdag bezoeken op afspraak.

url

Wij zijn Prince en Grace

en onze baasjes Ton en Corina

hebben voor ons een mooie buitenren gemaakt.

Wilt u ook zo een mooie buitenren?

Onze baasjes maken ook graag

een kattenren voor uw kat(ten).


url

Hordeur katten kopen met kwaliteitsgarantie.

images